Когато бизнесът се вгледа в природата

Дизайнът в същината си съчетава естетика и ергономия, полезност и функционалност. Знаем, че оригиналното значение на думата design в английския език визира основно проект или модел. 

Комбинацията между същинските елементи на дизайна и необходимостта от съобразяване с околната среда изведоха все по-често употребяваното понятие ЕКО ДИЗАЙН. 

Когато един продукт е съвместим с околната среда, полезността му и неговата устойчивост са много по-дълги. Съобразявайки се с все повече с изискванията на околната среда, бизнесът се фокусира в природата и започва от оптимизиране на дизайна. Енергийната ефективност, рециклирането и ограничаването на вредните вещества увеличават ефективността и конкурентоспособността. Така се роди необходимостта да съберем и представим всички иновации и ориентирани към природата продукти и услуги. 

Решихме да създадем платформата Екодизайн Прет-а-Порте. 

В нея съчетаваме силата на изложението – място, където бизнесът среща партньори и клиенти, със стила и красотата на модния подиум. 

Голямото ни предизвикателство е да свържем бизнеса, правителствени и неправителствени организации, потребители, изобретатели, IT специалисти и всички организации и хора, които имат съзнанието за нуждата от съобразяването на човешката дейност с природата.


Последвайте ни в социалните мрежи
или се абонирайте са нашия бюлетин